<< Naar press room

Be•at viert diversiteit op International Day Against Homophobia and Transphobia

Be•at ontvangt elk jaar honderdduizenden bezoekers uit alle hoeken van het land en daarbuiten, mensen met elk een verschillende achtergrond en een eigen verhaal. Deze diversiteit is een enorme rijkdom die door be•at wordt gekoesterd. Om de boodschap van inclusie en diversiteit verder uit te dragen, neemt be•at op zaterdag 13 augustus deel aan de Antwerp Pride.

“Be•at is een trotse bondgenoot van de pride movement. Want ook wij vinden het belangrijk dat iedereen onvoorwaardelijk zichzelf kan zijn, zonder schroom en zonder vooroordelen”, aldus Hille Peeters, web content editor bij be•at. “Vandaag, op de International Day Against Homophobia, Transphobia and Biphobia, wordt aan alle venues van be•at de regenboogvlag gehesen. Samen met de bekendmaking van onze deelname aan de Antwerp Pride willen we op deze manier onze steun aan de LGBTQIA+ community laten blijken.”

“In onze zalen en op de werkvloer”

“Onze missie is pas geslaagd wanneer iedereen zich thuis voelt en zichzelf kan zijn bij be•at. In onze zalen, maar ook op de werkvloer”, zegt Ricardo Silva, Customer Experience Manager bij be•at. “Mijn man heeft mij ten huwelijk gevraagd op het dak van het Sportpaleis en dat zegt veel over de openheid binnen onze organisatie.”

“Gewoon jezelf kunnen zijn – thuis, op het werk, tijdens een concert of theatervoorstelling – is voor ons niet meer dan normaal”, voegt Steven Peremans, head HR bij be•at. “Bij be•at willen we dat iedereen trots is op zijn of haar achtergrond, huidskleur, cultuur en seksuele voorkeur. Het versterkt en verrijkt onze organisatiecultuur.”

Be•at kijkt alvast uit naar de Antwerp Pride en nodigt iedereen uit om op zaterdag 13 augustus het feest van inclusiviteit mee te vieren.