Rock your brand

Bereik potentiële klanten via de be•at mediakanalen

Theatermagazine

TheaterMag is het be•at magazine dat theaterliefhebbers wegwijs maakt in het enorme aanbod van musicals, comedy shows, concerten, ballet en theatervoorstellingen in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent en Trixxo Theater Hasselt.

Omwille van de unieke mix van print en online én de connectie met de theaters zijn meerdere interessante advertentieformules mogelijk.

Theaterfolder

De theaterfolders van Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent en Trixxo Theater Hasselt zijn handige kalenders in meeneemformaat. Met een advertentie zet je jouw merk, product of dienst in de kijker bij een grote groep theaterbezoekers.

De brochure verschijnt driemaandelijks in drie verschillende edities (één per theater). Elke editie is goed voor 2.500 exemplaren. De distributie loopt via eigen displays.

Website

De websites van be•at worden jaarlijks door honderdduizenden theater- en muziekliefhebbers bezocht. Ze informeren en inspireren zich online. Jij kan hun aandacht trekken met een banner op de homepagina of op de evenementenpagina’s.

Nieuwsbrief

Wie op de hoogte wil blijven van nieuwe concerten en voorstellingen in de zalen van be•at kan zich aanmelden op één van onze nieuwsbrieven. In elke nieuwsbrief is ruimte voorzien voor een banner.