Ga met jouw klas gratis naar 'The Broken Circle Breakdown' in Capitole Gent

Deze actie is afgelopen

Je maakte kans op gratis tickets om met je klas (2de en 3de graad middelbaar) ‘The Broken Circle Breakdown’ in Captiole Gent te bezoeken. Hou onze websites in de gaten voor meer leuke, inspirerende actie. Of beter nog: abonneer je op onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte.

In welk jaar werd 'The Broken Circle Breakdown' verfilmd?

Gratis met je klas (2de en 3de graad middelbaar) naar ‘The Broken Circle Breakdown’? Maandag 16 oktober om 10 uur vindt een schoolvoorstelling plaats in Capitole Gent. Je kan met jouw klas gratis naar het stuk als je een correct antwoord geeft op deze vraag: in welk jaar werd ‘The Broken Circle Breakdown’ verfilmd?

'The Broken Circle Breakdown' in Capitole Gent

Nadat het theaterstuk ‘The Broken Circle Breakdown’ van Johan Heldenbergh en Mieke Dobbels uit 2009 met succes werd verfilmd, keert het dit jaar terug naar het theater. In de vernieuwde versie ontdekken Roel Vanderstukken (Monroe) en Lize Feryn (Alabama) wat rouwen doet met een mens. ‘The Broken Circle Breakdown’ is een verhaal over liefde voor mekaar, liefde voor een kind en liefde voor de dood. Het stuk wordt op zondag 15 oktober om 15.30 en 19.30 uur opgevoerd in Capitole Gent.