Capitole Gent

Graaf Van Vlaanderenplein 5, 9000 Gent

Zoals Capitole Gent vind je geen tweede. Dit unieke art-decogebouw huisvestte ooit een bioscoopzaal maar is vandaag een state-of-the-art theater. Ontdek op wandelafstand van het historische stadscentrum de perfecte locatie voor je evenementen, conferenties en vergaderingen. Van kleine meetings tot grote corporate events, alles is mogelijk. De grote zaal biedt plaats aan 1.600 personen.

Capitole Gent straalt nog altijd de sfeer van de jaren dertig uit maar beschikt over de nieuwste theatertechnieken. Voor workshops en seminaries kan je terecht in de verschillende breakoutrooms en de zolderruimte. Verpozen met je gasten doe je aan de bars en in het restaurant. Kies je Gent voor jouw event, dan is Capitole de plek om te worden verwend! Parkeerplaats bevindt zich vlakbij.

6 zalen voor al jouw evenementen

Neem contact op voor meer informatie

Heb je vragen of wens je meer gedetailleerde informatie inzake de huur van onze ruimtes voor theatervoorstellingen of bedrijfsevenementen, neem dan gerust en totaal vrijblijvend contact op met Ralf Geheniau, theaterdirecteur, en Sabine Storme, assistent theaterdirecteur. We bekijken graag samen met jou wat de juiste plek is en de ideale formule voor het doel en de stijl van jouw event.