Lotto Arena

Schijnpoortweg 119, 2170 Antwerpen

De Lotto Arena naast het Sportpaleis hoeft sinds de opening van haar deuren in 2007 niet voor haar buur onder te doen. In deze multifunctionele evenementenhal worden niet alleen concerten en andere shows georganiseerd maar ook topsportwedstrijden. 

Ook bedrijven kunnen er terecht voor hun B2B-activiteiten. Je kan mee profiteren van het sportieve imago en de sportfaciliteiten van deze zaal, en je kan er events opzetten voor maximaal 8.050 personen. De zaal in arenavorm volgens het blackbox-concept biedt een grotere intimiteit dan het Sportpaleis.

Voor kleinere activiteiten kan je terecht in de Lotto Suites of in het aanpalende Hospitality Center, dat op zijn beurt met het Sportpaleis in verbinding staat. 

Voldoende ruimte voor jouw evenementen

Neem contact op voor meer informatie

Heb je vragen of wens je meer gedetailleerde informatie inzake de huur van onze ruimtes voor bedrijfsevents, neem dan gerust en totaal vrijblijvend via het onderstaande formulier contact op met Maarten Mennes en Chris Bergs. We bekijken graag samen met jou wat de juiste plek is en de ideale formule voor het doel en de stijl van jouw event.