Stadsschouwburg Antwerpen

Theaterplein 1, 2000 Antwerpen

Stadsschouwburg Antwerpen aan het overdekte Theaterplein bevindt zich in het hart van de stad en is een unieke locatie voor de organisatie van concerten, musicals, balletvoorstellingen, seminaries, congressen, bedrijfsfeesten, meetings, workshops of privé-evenementen en veel meer.

De theaterzaal leent zich uitstekend voor voorstellingen en bijeenkomsten tot 2.000 personen. De zaal beschikt over één van de grootste podia van Europa.

Kleinere seminaries, workshops of meetings zijn mogelijk in een van de VIP-ruimtes, die altijd in combinatie met de theaterzaal verhuurd worden. Vlakbij bevinden zich tal van parkeergarages. Zij bieden plaats aan meer dan 1.000 personenauto’s. Gecombineerd met een gastvrij onthaal en onze professionele ondersteuning – zowel technisch als operationeel – verzekert Stadsschouwburg Antwerpen je een geslaagd evenement.

6 zalen voor al jouw evenementen

Neem contact op voor meer informatie

Heb je vragen of wens je meer gedetailleerde informatie inzake de huur van onze ruimtes voor theatervoorstellingen of bedrijfsevenementen, neem dan gerust en totaal vrijblijvend contact op met Ralf Geheniau, theaterdirecteur, en Mireille Sterckx, assistent theaterdirecteur. We bekijken graag samen met jou wat de juiste plek is en de ideale formule voor het doel en de stijl van jouw event.