Raamovereenkomsten

Boek je VIP Experiences met een vingerknip

Krijg je regelmatig de vraag om tickets of vip-arrangementen voor klanten te boeken, dan kunnen we jou daarbij helpen.

VIP Experiences vastleggen, gasten uitnodigen, tickets en parkeerkaarten uitsturen enzovoort gebeurt via ons gloednieuw digitaal experience platform. Snel en makkelijk. Maak je daarnaast ook gebruik van een raamovereenkomst, dan wordt het helemaal kinderspel.

Hoe werkt zo'n raamovereenkomst?

Met een raamovereenkomst heb je de mogelijkheid VIP Experiences te boeken zonder je daarbij iedere keer door de hele financiële afhandeling te worstelen. We maken hierover samen bij aanvang de nodige afspraken en je kan meteen aan de slag.

Je bepaalt vooraf een budget – bv. een jaarbudget van 20.000 euro – en binnen dit budget kan je dan gemakkelijk reserveren. Je kan het zien als een vooruitgeschoven betaling die je een flink aantal voordelen biedt.

Meer tijd voor je genodigden

Meer tijd voor je genodigden. Geen gedoe met het opvolgen van elke aparte reservering. Je krijgt bovendien regelmatig van ons een overzicht met de VIP Experiences die worden geboekt.

VIP Experiences zijn meteen bevestigd. Werk je met een raamovereenkomst, dan zijn tickets uiteraard meteen gereserveerd. In andere gevallen wachten we vaak de betaling af om tickets en parkeerkaarten beschikbaar te maken.

Last-minute reserveringen mogelijk

Last-minute reserveringen perfect mogelijk. Omdat dankzij het raamovereenkomst een afspraak over betalingen bestaat, heb je meteen een bevestiging van je plaatsen en kan je verder aan de slag. Dit kan dus tot de laatste minuut zolang uiteraard tickets nog beschikbaar zijn.

Je krijgt een account manager toegewezen. Deze persoon is op elk ogenblik jouw rechtstreeks aanspreekpunt. Je kan bij hem of haar terecht voor boekingen, vragen enzovoort.