Wat doen meer dan 300 schoolkinderen met de fiets in het Sportpaleis? Lees meer.

VIP Experience

Geniet van de wereldtop turnen in eigen land!

Wil je team BELGYM samen met de andere beste gymnasten ter wereld live aan het werk zien? Dat kan op het WK Turnen in het Sportpaleis van 30 september tot en met 8 oktober.

Beleef het WK Turnen in stijl en maak er een fantastische ervaring van. Geniet van onze hospitalityformules op een van de zes finaledagen.

Neem voor meer informatie contact op met het hospitality team van be•at.

Boek jouw Experience

Met z’n tweetjes genieten van verwennerij. Een feestje bouwen met vrienden. Zakenrelaties op een ongedwongen manier ontmoeten. Een bedrijfsfeest vieren. Medewerkers met een extraatje motiveren. Het kan in Antwerpen, Brussel, Gent en Hasselt.

Ons uitgebreide en heel diverse aanbod biedt keuze te over als je de rode loper voor jezelf wil laten uitrollen of als je als bedrijf op zoek bent naar dé succesvolle relatiemarketingactiviteit of hét geslaagde personeelsuitje.

Wat mag je verwachten?

Op de VIP- en parkeerkaart(en) die je vooraf ontvangt, vind je alle praktische informatie voor een vlot bezoek.

Bij een arenavoorstelling hebben jij en je vrienden of relaties toegang tot de VIP-parkeerplaatsen. Bij een theatervoorstelling is een VIP-parkeerplaats niet inbegrepen.

Je bent welkom vanaf 2 uur voor aanvang van het eigenlijke evenement, tenzij anders vermeld. Je wordt onthaald door onze hostesses die je verder begeleiden naar je plaatsen in de VIP-ruimte. Bij een theatervoorstelling word je ontvangen in het restaurant.

Het cateringaanbod varieert per evenement. In de VIP-ruimte zijn er dranken naar believen. Je kan je in alle rust laten bedienen door ons personeel.

In de zaal zit je altijd op de duurste plaatsen, tenzij anders vermeld. Je maakt in de VIP-ruimte ook gratis gebruik van de vestiaire en de toiletten.

VIP Experiences

Verwen je klanten met een unieke experience tijdens een evenement.

– Luc Hermans – 
Femma

Partnerships

Laat ons rond tafel zitten als je graag samenwerkt op lange termijn.

– Piet Hermans –
CM Ziekenfonds 

Adverteren

Bereik met jouw boodschap een actieve doelgroep via onze communicatiekanalen.

– Marc Hermans –
Okra 

Groepen

Je bent aan het juiste adres voor een leuke uitstap voor je vereniging of groep.

– Karel Hermans –
Voka Hasselt 

Bekijk de VIP Experiences per zaal

Hoe kunnen we jou helpen?

Heb je vragen over onze VIP Experiences? Wil je graag een voorstel op maat? Neem a.u.b. contact op. We helpen je graag verder.