be•at VIP Experience

Boek jouw be•at VIP Experience

Met z’n tweetjes genieten van verwennerij. Een feestje bouwen met vrienden. Zakenrelaties op een ongedwongen manier ontmoeten. Een bedrijfsfeest vieren. Medewerkers met een extraatje motiveren. Het kan in Antwerpen, Brussel, Gent en Hasselt.

Ons uitgebreide en heel diverse aanbod biedt keuze te over als je de rode loper voor jezelf wil laten uitrollen of als je als bedrijf op zoek bent naar dé succesvolle relatiemarketingactiviteit of hét geslaagde personeelsuitje.

Wat mag je verwachten?

Op de vip- en parkeerkaart(en) die je vooraf ontvangt, vind je alle praktische informatie voor een vlot bezoek.

Bij een arenavoorstelling hebben jij en je vrienden of relaties toegang tot de vipparkeerplaatsen. Bij een theatervoorstelling is een vipparkeerplaats niet inbegrepen.

Je bent welkom vanaf 2 uur voor aanvang van het eigenlijke evenement, tenzij anders vermeld. Je wordt onthaald door onze hostesses die je verder begeleiden naar je plaatsen in de vipruimte. Bij een theatervoorstelling word je ontvangen in het restaurant.

Het cateringaanbod varieert per evenement. In de vipruimte zijn er dranken naar believen. Je kan je in alle rust laten bedienen door ons personeel.

In de zaal zit je altijd op de duurste plaatsen, tenzij anders vermeld. Je maakt in de vipruimte ook gratis gebruik van de vestiaire en de toiletten.

VIP Experiences

Verwen je klanten met een unieke experience tijdens een evenement.

– Luc Hermans – 
Femma

Partnerships

Laat ons rond tafel zitten als je graag samenwerkt op lange termijn.

– Piet Hermans –
CM Ziekenfonds 

Adverteren

Bereik met jouw boodschap een actieve doelgroep via onze communicatiekanalen.

– Marc Hermans –
Okra 

Groepen

Je bent aan het juiste adres voor een leuke uitstap voor je vereniging of groep.

– Karel Hermans –
Voka Hasselt 

Bekijk de VIP Experiences per zaal