Services

Slaap op beide oren

Als professional weet je als geen ander dat uitmuntend vakmanschap, een goed imago en een onberispelijke service mee jouw succes bepalen. Doe je op ons een beroep, dan maak je ook op dat vlak de juiste keuze. Voor het welslagen van je evenement weet je dat je op beide oren kan slapen. We zijn graag jouw flexibele partner op de weg naar succes.

Doe een beroep op meer dan 80 eventprofessionals

Je legt de lat voor je volgende evenement vanzelfsprekend hoog. Bij ons kan je terecht voor de geschikte accommodatie en een hele reeks faciliteiten.

Een team van toegewijde event- en beursexperten, technici, ticketing specialisten, marketeers en communicatiemensen staan klaar om jouw evenement mee mogelijk te maken. Je project krijgt een eigen account, die in contact staat met de meer dan tachtig eventprofessionals binnen onze organisatie.

Let's create together!

Onze missie is om op een innovatieve en kwaliteitsvolle manier telkens de meest geschikte accommodatie en de beste ondersteunende faciliteiten aan te bieden aan organisatoren en promotoren. Zodat zij hun ideeën in alle vrijheid tot leven kunnen brengen en die emotie en beleving met hun publiek kunnen delen.

Integriteit, respect, eerlijkheid en vertrouwen dragen we daarbij hoog in het vaandel. Ook teamwork en een open communicatie vinden we belangrijk om van elk partnership een succes te maken. Tot slot, wat voor onze organisatoren en bezoekers belangrijk is, is ook voor ons belangrijk.

VIP Experiences

Verwen je klanten met een unieke experience tijdens een evenement.

Partnerships

Laat ons rond tafel zitten als je graag samenwerkt op lange termijn.

Adverteren

Bereik met jouw boodschap een actieve doelgroep via onze communicatiekanalen.

Groepen

Je bent aan het juiste adres voor een leuke uitstap voor je vereniging of groep.

Hoe kunnen we jou verder helpen?

Maak vandaag een afspraak! We nodigen je graag uit met een kopje koffie om je volgende evenement in onze zalen te bespreken. Lukt dit niet, dan komen we graag bij je langs.

Heb je vragen of wens je meer gedetailleerde informatie over onze zalen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We bekijken graag samen met jou wat de juiste zaal en de meest ideale formule is voor het doel en de stijl van jouw event.