Limonade

Ons huis is een huis van vele merken en diensten, met een stevig fundament van meer dan twee decennia. Intussen tellen we 8 zalen in 5 provincies, met ondersteunende diensten in ticketing, marketing, hospitality en zo veel meer. Van sport, comedy, theater en musical tot de meest waanzinnige concerten. De show zijn we niet, maar wel steeds hét podium waar dat tot leven komt.

Als de afgelopen twee jaren citroenen zouden zijn, ben ik vandaag ongelooflijk fier en dankbaar om jullie de meest zinnenprikkelende limonade voor te stellen. De ingrediënten bestaan uit de warme oproep om erbij te zijn, de energieke beweging van de massa en de collectieve hartslag van onze bezoekers die ons in hetzelfde live moment verbindt. De nieuwe groepsnaam introduceert elk van de iconische zalen en brengt ze meer naar de voorgrond én verbindt onze venues ongeacht type zaal, show of taal.

Voortaan zal ons bedrijf onder de allesomvattende naam be•at door het leven gaan. Met iets meer kleur, iets meer power, die de onveranderde drive en energie van wat we samen doen vertegenwoordigt.

Fier, trots en dankbaar om hier deel van uit te maken,
in naam van het ganse team,

Birgit Ketele,
Marketing & Communication manager