Gezocht: Verenigingen voor barkeeping Capitole Gent

Wil je op een aangename manier de clubkas van je vereniging spijzen en tegelijk ook de groepsgeest versterken? Al gedacht aan barkeeping in de zalen van be•at?

We zoeken momenteel extra barkeepers voor CAPITOLE GENT.

Voor Sportpaleis Antwerpen, Lotto Arena Antwerpen, Stadsschouwburg Antwerpen & Vorst Nationaal zijn er geen verenigingen meer nodig en werken we met een wachtlijst!

Be•at biedt sociale, culturele en sportieve verenigingen de mogelijkheid om wat centen voor de club bij te verdienen. We zijn op zoek naar extra verenigingen voor zowel barkeeping als het verzorgen van de ambulante verkoop tijdens de evenementen. Bedoeling is dat je vereniging minstens een 10-tal keer per jaar een verkooppunt uitbaat.

Wie komt in aanmerking? Verenigingen met een sociaal, cultureel of sportief doel. Verenigingen met een btw-nummer of de bereidheid om een btw-nummer aan te vragen.

Interesse? Voor meer info kan je terecht bij katrien.verheven@beatvenues.be. Vermeld bij je sollicitatie naar welke stad (Gent of Middelkerke) je voorkeur uitgaat. Indien gewenst kunnen we je vereniging ook in contact brengen met andere verenigingen, zodat je bij hen meer info kan bekomen over dit aanbod.

Bij be•at vinden we het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn. We behandelen sollicitaties dan ook op basis van talent, ongeacht gender, seksuele oriëntatie, origine, religie, leeftijd of beperking.