Praktisch verloop

Jouw VIP Experience: een all-in beleving 

Nadat je een VIP-arrangement hebt geboekt, zet het hospitalityteam van be•at alles in het werk om je VIP-activiteit optimaal te doen verlopen én je een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Verloop van een VIP-arrangement

Meteen na je reservering online ontvang je via e-mail een bevestiging en een betaaluitnodiging. Vroeg je een factuur, dan volgt die later per post, na betaling. Kijk dus goed het opgegeven e-mailadres én je spamfolder na. Sommige mailservers houden mails met bijlagen tegen.

Je VIP-kaarten ontvang je, na betaling, ongeveer 3 weken voor het evenement.

Op vertoon van de VIP-parkeerkaart hebben jij en je vrienden of relaties toegang tot de VIP-parkeerplaatsen (indien die in het arrangement voorzien zijn).

Je verwelkomt je relaties in één van onze VIP-ruimtes (een gezellige mix van barkrukken, staantafels en loungemeubilair). Bij het binnenkomen krijgen je genodigden en jijzelf een VIP-polsbandje om. Zo geraak je altijd vlot binnen in de VIP-ruimte. In de VIP-ruimte maak je gratis gebruik van de vestiaire en de toiletten.

Naargelang het aantal bestelde VIP-kaarten deel je de ontvangstruimte met andere personen of beschik je over een aparte, voorbehouden zone voor je genodigden.

Afhankelijk van de cateringformule (wel of niet maaltijdvervangend) die je kiest, genieten je gasten en jijzelf van het drankenaanbod uit de vrije bar en een aantal lekkere hapjes, walking dinner of buffet.

Wordt van de standaard cateringformule afgeweken, dan brengen wij je hiervan uiteraard tijdig op de hoogte.

Voor de catering doet be•at een beroep op de gerenommeerde cateraars Amalthea, Gusto en Atelier V.

Je toegangskaart moet worden getoond bij het binnengaan van de evenementenzaal zelf. Op deze kaart staan de tribune- en stoelgegevens vermeld. De plaatsaanduiders helpen je graag naar je zitplaatsen.

De plaatsing gebeurt in volgorde van binnenkomende reservering/betaling.

Je volgt het evenement vanaf de duurste tribuneplaatsen/zitplaatsen, tenzij anders vermeld.

Hoe boek je een VIP-arrangement?

Het zoeken naar je favoriete voorstelling of artiest kan op de volgende manier gebeuren: als je weet in welke zaal de voorstelling plaatsvindt, kan je de desbetreffende zaal in de kalender filteren op VIP. Weet je het niet 100% zeker, dan raden we je aan om alle zalen aan te vinken. Het aanbod zal alfabetisch op je scherm verschijnen, wat het zoeken vergemakkelijkt.

Op de detailpagina van het evenement kan je de beschikbare formules te bekijken. Nadat je bij het arrangement van je keuze het gewenste aantal hebt ingevoerd, wordt de bestelprocedure gestart.

Bestel je voor het eerst, dan zal je gevraagd worden een log-in en wachtwoord aan te maken. Het account dat zo gecreëerd wordt, onthoudt voor jou de gebruikte verzend- en facturatiegegevens. Zo kan je de volgende keer nog sneller bestellen!

Hoe kunnen we jou helpen?

Heb je vragen over onze VIP Experiences? Wil je graag een voorstel op maat? Neem a.u.b. contact op. We helpen je graag verder.